Nejnovější recenze ze sekce Kliky na kolo
ok
- lehke
klasika
- Cena - výkon
- O ničem nevím
- Kvalitní kliky
- Přesný kus
- osvedčený prevodník
Bezproblémová montáž, standard shimano hollowtech II.
- V současné době asi nejkvalitnější 9-rychlostní MTB kliky.
- Kliky i všechny převodníky jsou z hliníkové slitiny, což u dnešních 9-rychlostních klik Shimano už neplatí.
- Ložiska v ceně
Na kole jsem zatím nezkoušel, nemohu tedy hodnotit praktickou funkci.
- Kliky Shimano XTR nemají konkurenci co se týká estetiky a hlavně kvality zpracování. Jsou prostě nádherné.
- Nic jsem nenalezl.
- Za ty prachy super.
- Design
- Kvalitní výrobek
- dobrý poměr cena/výkon
- funkční, když neřešíš hmotnost
Snadná výměna skvělá váha
- šroubovací převodník(y) BCD 104mm
- řetězová linka? (parametr neuveden)
- u verze s 1 převodníkem "padací" převodník
Platí pro verzi 232A-N 32z 152mm, tedy s jedním převodníkem 32z. Kupoval jsem na přestavbu juniorského (27,5") kola z 3x8 na 1x10, sháněl jsem tedy něco za rozumnou cenu.
Kliky se tváří stejně jako na trojtác, převodník je na střední pozici a místo největšího je pak alu kryt (rozteč BCD 104 mm).
Bohužel po výměně místo stávající trojplacky Shimano Tourney se ukázalo, že řetězová linka je větší = dál od středu (parametr jsem nikde neviděl). Důsledkem toho řetěz na 2 největších pastorcích padal, jistě za to mohl i převodník. To je totiž v podstatě plechový středový z 3placky, tzn. s náběhy a nižšími zuby pro snadné "přesmýkání."
Cos tím? Asi bych musel koupit nové středové složení s kratší osou, ale nakonec jsem to řešil jiným převodníkem. Z Aliexpress jsem objednal 30z Alu NW (Narrow Wide), který je mírně odsazený dovnitř - vyřešilo to linku, dlouhé a "nepadací" zuby fungují skvěle (cena 10USD), samozřejmě možná ne navěky...
super lehké kliky
Tyto kliky mám už nějakou dobu i na jiném kole a zatím jsem s nimi spokojen. Považuji je za solidní a za dobrou cenu.
Dobré zpracování náběhů, řadí dobře i při zatížení, vzhledem k ceně výborná kvalita.
Zobrazuji 281 - 300 ze 474 recenzí « Předchozí 1...13 14 [ 15 ] 16 17...24 Další »